Oliehandel

Olie en oliehandel is een veelomvattend begrip. Een duidelijke onderverdeling van deze sector is te maken door de verschillende schakels in de bedrijfskolom te onderscheiden. Elke schakel heeft zijn eigen dynamiek met olie en verschilt wat betreft de wijze waarop het zaken doet en waarde aan de keten toevoegt.

De keten bestaat uit groothandelaars, importeurs, internationale traders, kleinhandelaars, bunkerstations en pomphouders.

Tevens kunnen deze klanten in de olie bij PJK International terecht voor hulp bij optimalisatie van hun trading en risico management strategieën voor de olie markt. Optimalisatie geschiedt door econometrisch modelleren en simuleren van specifieke bedrijfssituaties en marktomstandigheden.

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u wat meer van de dienstverlening, kennis en ervaring van PJK International over olie zou willen zien.

In onze Kennisbank vindt u analyses en artikelen uiteenlopend van crisis situaties en lange termijn analyses tot van Rijn vrachttarieven. Kortom alles wat met olie te maken heeft.

Contact us
Fields with * are required