Marktonderzoek

Marktonderzoek binnen de Noordwest Europese oliemarkt is één van PJK International’s kernactiviteiten. PJK International houdt zich bezig met dagelijks en wekelijks marktonderzoek naar verschillende fundamentals zoals olieprijzen, vrachttarieven en olieproductvoorraden. Door middel van deze dagelijkse updates blijven onze klanten op de hoogte van de bestaande marktsituatie en kunnen op deze manier marktveranderingen sneller waarnemen en anticiperen.

Naast het dagelijkse onderzoekswerk houdt PJK International zich bezig met meer diepgaand marktonderzoek met een langere tijdshorizon. Veelal word in dit type marktonderzoek macro-economische cijfers gecombineerd met informatie dat wordt verkregen uit een uitgebreid netwerk van vakspecialisten. Deze combinatie maakt het mogelijk om opkomende trends te identificeren. Inzicht in waar de oliemarkt naar toe beweegt, helpt onze klanten in het bepalen van hun strategische richting. De uitkomsten van dit marktonderzoek werden meestal 1 keer per jaar gepubliceerd.

In de loop der jaren heeft PJK International op het gebied van marktonderzoek in de Noordwest Europese oliemarkt, een inmiddels bewezen track record opgebouwd. Handelsbedrijven, banken, oliemaatschappijen, transporteurs en anderen gebruiken de markt informatie van PJK International om hun te ondersteunen bij beslissingen van strategische aard of voor operationele beslissingen.

Meer weten over welke type marktonderzoek PJK International heeft uitgevoerd, neem dan contact op met ons kantoor.

+31-76-7676323

 

 

Contact us
Fields with * are required