Wie is PJK International

PJK International, opgericht in 1978, is een onafhankelijk marktonderzoeksbureau gespecialiseerd in de internationale petroleum en petrochemische industrie. Wij bieden onze klanten marktgegevens, marktanalyse rapporten en consultancy om hen te ondersteunen tijdens hun commerciële besluitvorming. PJK International voegt waarde toe middels haar diepgaande kennis en uitgebreide netwerk in de sector gecombineerd met een data gedreven en kwantitatieve aanpak.

De strategische focus ligt hier bij onderzoek en analyse van:

  • markten voor fysieke olieproducten binnen Noord West Europa
  • markten voor gerelateerde financiële derivaten zoals futures, swaps en opties
  • transportmarkten voor opslag en vervoer van olie – en petrochemische producten binnen Noord West Europa

 

Daarnaast adviseert PJK International bedrijven over handels – en risicomanagement, opslag en transport van olie – en petrochemische producten in verschillende projecten zoals haalbaarheidsstudies en commercial due diligence projecten.

Eind 2016 heeft PJK International een meerderheidsbelang genomen in Downstream en PortStorage Group, eigenaar van TankTerminals.com.

Downstream, opgericht in 1999, is een onafhankelijk Nederlands adviesbureau gericht op de wereldwijde tankopslagmarkt met specifieke focus op business development, haalbaarheidsonderzoek, marktonderzoek en M&A ondersteuning. PortStorage Group, opgericht in 2008, is eigenaar van TankTerminals.com, ’s werelds meest uitgebreide database over de onafhankelijke en commerciële tankopslag.

Contact us
Fields with * are required