Team

PJK International is door Pieter J. Kulsen opgericht. Pieter heeft een commercieel economische achtergrond en had voordat hij zijn bedrijf oprichtte carrière gemaakt in de Rotterdamse trading wereld. Hij heeft bij een tweetal major oil companies, een tweetal trading companies en in Londen, New York en Hamburg gewerkt. In 1978 heeft hij PJK International opgericht. Vanaf 1 mei 1985 is hij fulltime voor zijn eigen bedrijf gaan werken en heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd in het verwerken, beoordelen en interpreteren van marktontwikkelingen binnen de internationale petroleum industrie. Pieter is in een adviserende rol werkzaam binnen het bedrijf.

T: +31(0)850-662501
E: pieter.kulsen@pjk-international.com

Vanaf april 2006 is Patrick D. Kulsen, de jongste zoon van Pieter Kulsen, toegetreden tot het bedrijf. Hiervoor heeft hij vier en een half jaar gewerkt bij ASM International in de functies van mechanisch ingenieur en later commercieel ingenieur. Patrick heeft een achtergrond in Financiële Econometrie, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde. Vanaf januari 2014 heeft Patrick de volledige verantwoordelijkheid van het bedrijf op zich genomen.

T: +31(0)850-662502
E: patrick.kulsen@pjk-international.com

Sinds maart 2012 is Jacob van den Berge gestart bij PJK International in de functie van markt analist en sales executive. Vóór PJK International werkte hij voor o.a. LogicaCMG in verschillende sales georiënteerde rollen voor veelal klanten die actief waren in de internationale olie–en gasindustrie. Zijn eerste baan, nadat hij geslaagd was, was bij een verkoopmaatschappij van een internationale oliemaatschappij. Jacob heeft een achtergrond in Commerciële Economie en Bedrijfskunde.

T: +31(0)850-662505
E: jacob.vd.berge@pjk-international.com

Lars van Wageningen is vanaf januari 2015 bij PJK International werkzaam in de functie van marktanalist voor de vrachttarieven. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de transparante-, objectieve- en statistisch onderbouwde marktinformatie met betrekking tot de vrachttarieven. Daarnaast is hij in een ondersteunende rol werkzaam voor verschillende adviesprojecten. Na het afstuderen in MSc Strategic Management aan Erasmus Universiteit Rotterdam heeft hij een trainee-functie bekleed in de Europese ‘veg-oil’ industrie.

T: +31(0)850-662504
E: lars.van.wageningen@pjk-international.com

Vanaf november 2010 is Kim Kulsen-van Zon werkzaam bij PJK International. Zij is verantwoordelijk voor de administratie en heeft een ondersteunende rol voor personeel en organisatie.

T: +31(0)850-662500
E: kim.kulsen@pjk-international.com

Contact us
Fields with * are required